Simple Smile

simplesmile

Besök Simplesmile

 

Simple Smile ägs av Group BeconfiDent AB, ett företag med rötterna i Helsingborg som också har dotterbolag i 14 andra europeiska länder.

 

Köp tandblekningsprodukter av Simple Smile

Om du inte längre vill ha missfärgade och gula tänder så borde du fundera på att bleka tänder hemma. Tillsammans med Simple Smile så blir hela proceduren väldigt enkel då en tandblekning med deras produkter endast tar 15 minuter. Denna produkt är helt fri från peroxid och Simple Smile lämnar också en full garanti på att du som kund kommer få vita tänder och därför kan du känna dig säker med Simple Smiles tandblekningsprodukt. Denna tandblekningsprodukt är så bra att den används hos vissa tandläkare då de vet att produkten är fri från biverkningar som till exempel ilningar och att den bleker tänderna effektivt men säkert. Just nu så får du också en extra tub med blekgel när du beställer ett startkit hos Simple Smile. Nu så betalar du bara 399 kronor för ditt startkit.

 

När du har fått hem dina tandblekningsprodukter så är det hur lätt som helst att bleka dina tänder hemma. Först så formar du din munskena genom att doppa den i varmt vatten i 2-3 sekunder för att sen stoppa skenan i munnen så att den formar sig efter dina tänder. Sen sköljer du bara skenan i kallt vatten. Efter att du har klippt av flärpen på skenorna så borstar du tänder lätt utan tandkräm. När det är dags för själva tandblekning så behöver du bara applicera en tunn sträng tandblekningsgel i munskenan. Sen placerar du antingen en skena på en tandrad eller så bleker du båda tandraderna samtidigt. Efter att du har låtit gelen verka i runt 15 minuter så spottar du ut skenan och sköljer din mun men vatten innan du igen borstar tänderna lätt utan tandkräm. Om du vill så kan du upprepa din behandling en gång per dag tills du är nöjd med resultatet. Men tänk på att du bara kan använda gelen i upp till 20 dagar under en tremånadersperiod.

 

Slutsats

Hos Simple Smile så har du just nu chansen att få en helt gratis tub med tandblekningsgel när du beställer deras starkit. Simple Smile har en av de billigaste och mest effektiva tandblekningsprodukterna på marknaden. Med Simple Smile så kan du också räkna med en snabb leverans då du oftast har dina tandblekningsprodukter i din brevlåda inom 24 timmar. Med detta företag behöver du heller inte tänka på fraktkostnad då detta alltid är gratis.