Dentaworks

dentaworks

Besök Dentaworks
 

Dentaworks är ett företag med sin bas i Helsingborg som erbjuder sina kunder en tandblekningsprodukt som är helt fri från väteperoxid, karbamidperoxid, TEA (TriEtanolAmin) och animaliska restprodukter. Denna produkt tillverkar dem själva och därför kan de också erbjuda sina kunder väldigt låga priser på sina produkter.

 

Köp tandblekningsprodukter hos Dentaworks

 

Om du väljer att använda dig av Dentaworks för att bleka dina tänder hemma så kan du känna dig säker. Företaget använder sig av en tandblekningsprodukt som använder samma metod som de produkter som tandläkare använder vid en tandblekning. Denna tandblekningsprodukt kommer att vara skonsam både mot ditt tandkött och emalj samtidigt som den effektivt kommer bleka dina tänder.

 

Dentaworks erbjuder också sina kunder gratis frakt och en 100 % nöjd kundgaranti. Dentaworks är så säkra på sin produkt att de erbjuder denna garanti till alla sina kunder vilket betyder att om du skulle vara missnöjd med dina produkter så får du dina pengar tillbaka. Just nu så betalar du 495 kronor för Dentaworks tandblekning. Här får du snabbt hemskickat alla produkter som du behöver för att bleka dina tänder hemma. Hos Dentaworks så kan du också köpa en tandblekningspenna som är perfekt för dig som tidigare har blekt tänderna och nu bara vill komma åt mindre ställen som blivit missfärgade igen. Innan har denna tandblekningspenna kostat 495 kronor men just nu kan den bli din för 395 kronor. Om du vill kombinera både tandblekningsprodukter och tandblekningspenna så kan båda bli dina för 695 kronor.

 

När du beställer dina tandblekningsprodukter så kan du antingen välja att betala via din internetbank, faktura eller med ditt kort. Ofta kan du räkna med att din beställning dimper ner i din brevlåda inom 1-2 arbetsdagar. Om du har konstgjorda tänder i form av plast eller porslin så behöver du inte oroa dig. Det är inga problem att bleka dessa tänder då tandblekningsgelen inte kommer skada dem. I själva verket så kommer gelen att ta bort de organiska missfärgningar som uppstått på de konstgjorda tänderna.

 

Slutsats

 

Hos Dentaworks så kan du köpa tandblekningsprodukter av hög kvalité till ett billigt pris. Precis som Dentasy erbjuder Dentaworks också sina kunder en 100 % nöjd kundgaranti vilket gör att du kan känna dig säker på att företaget erbjuder dig kvalitetsprodukter. Dentaworks startkit är lite dyrare i jämförelse med andra företag men de använder sig också av en av de bästa tandblekningsprodukterna på markanden. Hos Dentaworks behöver du heller inte tänka på extra kostander så som frakt eftersom detta ingår i ditt köp.